چین 90 درصد از تولید عناب جهان را در اختیار دارد که بیشتر در بازار داخلی مصرف می شود و تنها 3 درصد آن صادر می شود. از حدود 9 میلیون تن در سال 2015، انتظار می رود در سال 2019 به 16.5 میلیون تن برسد.
- بیشتر بخوانید: Giuggiole prezzo al kg ingrosso
میوه عناب به دلیل ترکیبات بیوشیمیایی آن به عنوان غذا، افزودنی های غذایی و طعم دهنده نیز استفاده می شود. قندهای محلول اصلی موجود در میوه عبارتند از فروکتوز، گلوکز و ساکارز که طعم شیرین میوه را بهبود می بخشد.
مصرف عناب به دلیل خواص عالی آن بسیار پیشنهاد می شود و یکی از علل این پیشنهاد قیمت عناب دارویی 1401 و دردسترس بودن آن است.
در چین، “Dongzao” با توجه به طعم، تردی و آبدار بودن، یکی از ارجح ترین گونه های عناب است. این میوه بیشتر به صورت خشک و سپس به شکل آب نبات صادر می شود. میوه عناب صادراتی بین ماه های آگوست و اکتبر با دوره برداشت بهینه در سپتامبر برداشت می شود.
مدت زمان عرضه در بازار به دلیل ماندگاری کوتاه رقم ‘Dongzao’ بسیار کوتاه است. برای افزایش ماندگاری این رقم. ، چندین روش آزمایش شده است.
- بیشتر بخوانید: Buy and price of the best types of Chinese red dates jujube
برای مثال، زونگ و همکاران تأثیر یک اتمسفر کنترلشده و یک بسته فیلم حوصلهدار را بر روی ذخیرهسازی میوه آزمایش کرد نتایج آنها نشان داد که جو کنترل شده یکپارچگی غشای میوه را حفظ می کند و از قهوه ای شدن و تخمیر میوه جلوگیری می کند و در نتیجه ماندگاری میوه را طولانی می کند.
با این حال، این روش نگهداری بسیار گران است، بنابراین، قیمت عناب خرمایی تمام شده برای محصول را افزایش می دهد و آن را کاهش می دهد. روش دیگر عبارت است از برداشت زودتر میوه، یعنی در مرحله سفید شدن و نگهداری آن.
- منابع:
- تبلیغات: