ارتباط انرژی دریافتی از مصرف بادام زمینی و خطر ابتلا به دیابت

یک مطالعه کوهورت آینده نگر روی 83818 زن از 11 ایالت نشان داد که مصرف آجیل با خطر ابتلا به دیابت نوع 2 پس از تنظیم سن، شاخص توده بدنی (BMI)، سابقه خانوادگی دیابت، فعالیت بدنی، سیگار کشیدن، مصرف الکل ارتباط معکوس دارد.
کل انرژی دریافتی مصرف بادام زمینی آستانه همچنین با دیابت نوع 2 ارتباط معکوس داشت، به خصوص در زنانی که 5 بار یا بیشتر در هفته کره بادام زمینی مصرف می کردند.
140 گرم بادام زمینی اصفهان در هفته در مقایسه با کسانی که هرگز یا تقریباً هرگز کره بادام زمینی نخوردند.
یک کارآزمایی تصادفی کنترلی با 32 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 (T2DM) نشان داد که مصرف بادام و بادام زمینی در رژیم غذایی کم کربوهیدرات تأثیر مشابهی بر بهبود قند خون ناشتا و پس از غذا در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دارد.
بادام
مطالعه ای با 262 کودک مکزیکی آمریکایی کلاس ششم نشان داد که کودکان در گروه مصرف کننده بادام زمینی نسبت به کودکان گروه غیر مصرف کننده بادام زمینی سفید (χ2 = 13.9، P = 0.001)، احتمال کمتری برای اضافه وزن یا چاقی داشتند.
چندین ویتامین و ریزمغذی‌ها (مانند منیزیم، ویتامین E) و سطح لیپوپروتئین با چگالی پایین و کلسترول تام کمتری داشتند.
چندین تجزیه و تحلیل مقطعی ارتباط معکوس بین مصرف آجیل طولانی مدت و وزن کمتر بدن را نشان داده است.
چندین مطالعه آینده‌نگر مستقل نشان داد که افزایش مصرف آجیل با افزایش وزن کمتر در دوره‌های زمانی نسبتاً طولانی همراه است.
بنابراین، مصرف منظم (تقریبا یک مشت در روز) آجیل درختی یا بادام زمینی در درازمدت، به عنوان جایگزینی برای غذاهای کمتر سالم، می تواند به عنوان یکی از اجزای یک رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از چاقی و دیابت نوع 2 گنجانده شود.
  • منابع:
    1. Health aspects of peanuts as an outcome of its chemical composition
  • تبلیغات: 
    1. بهترین روش برای ثروتمند شدن در دنیای مجازی
    2. با خامه معجون ضدپیری بسازید
    3. ایده های آسان برای کسب ثروت در منزل
    4. با یک چشم بهم زدن موفقیت را مزه کنید!