ترکیب عسل اشترانکوه بر اساس نابرابری در شرایط آب و هوایی، منشاء، گلهایی که زنبورها برای جمعآوری شهد استفاده میکنند.
شرایط آب و هوایی، روشهای فرآوری و سایر عوامل محیطی کلان و خرد که ارزش درمانی را برجسته میکنند، متفاوت است.
از هر نوع عسل با وجود چنین واگرایی، عسل عمدتاً از مجموعه ای از قندهای معکوس، ساکاریدهای دیگر، آنزیم ها، اسیدهای آلی، 18 اسید آمینه غیر ضروری و غیر ضروری، فلاونوئیدها، ویتامین ها، مواد معدنی و گوشت خوک پستی تشکیل شده است.
محصولات واکنش مقدار و گنجاندن ویتامین ها و مواد معدنی خاص به منشأ آن بستگی دارد.
غلبه وزن خشک عسل طبیعی زرشک از کربوهیدرات ها و سپس آب، پروتئین به شکل اسیدهای آمینه (عمدتاً پرولین و لیزین) و آنزیم ها (گلوکز اکسیداز، اینورتاز، کاتالاز و غیره)، ویتامین ها (تیامین، ریبوفلاوین) تشکیل شده است.
نیاسین و غیره، مواد معدنی (P، S، کلسیم، پتاسیم و غیره بسته به منشأ) و کمیاب خاص (Cr، Ba، Ni و غیره) و سایر ترکیبات فرار (آلدئیدها، کتون ها، استرها، الکل ها، ترپن ها، اسیدها، اسید گلوکونیک و غیره).
باید گفت عسل طبیعی گشنیز در درک، ترکیب و کیفیت آن بر اساس منشاء گیاهی و روش های فرآوری متفاوت است.
مطالعات تنوع ترکیبی مبتنی بر منشاء را در بین نمونههای عسل طبیعی بدون موم برخی از عسلهای غیر ارگانیک و ارگانیک از Apis mellifera هنگام بررسی دقیق بر اساس رنگ، رطوبت، فعالیت آب، هیدروکسی متیل فورفورال، شاخص دیاستاز، خاکستر، کل قندها، pH، اسیدیته، کاهش قند، ساکارز، ویسکوزیته و هدایت الکتریکی.
- منابع:
- تبلیغات: